'Damn Horny' door Damn Honey

Damn Horny is een verzameling van diverse seksverhalen, queer as fuck en ver weg van de eeuwige male gaze. Met verhalen van Babs Gons, Alma Mathijsen, Tatjana Almuli, Stella Bergsma, Simon(e) van Saarloos, LIONSTORM, Maud Wiemeijer, Kaat Bollen en anderen. En natuurlijk de honeys themselves. Zin in meer verhalen? Koop Damn horny hier!

Beluister ook (gratis) de korte podcastreeks waarin Damn Honey met een aantal auteurs en de illustrator van het boek in gesprek gaan over hun verhaal (illustratie)/relatie met seks/schaamte/taboes/etc.

Send

DamnHorny-Cover-front (1).jpg

Geil. Waar word ik geil van? Of nee, daar weet ik het antwoord eigenlijk wel op. Bij elke masturbeersessie zwengel ik de masturbatiecarrousel in m’n hoofd aan en hup, gefikst. Maar nu... moet ik bedenken wat ik geil vind mét Sappho. Bij de gedachte aan Sappho – haar haren, haar ogen, haar lijf – krioelen er zenuwachtige vlinders door m’n buik. Onze laatste sekspartij eindigde met een Sappho die me streng aankeek omdat ze het niet langer pikte: mijn gestamel tijdens de seks (‘Het duurt misschien wel even voor ik klaarkom, hoor. Als het al lukt vandaag.’), mijn neiging om haar hoofd na drie minuten beffen alweer omhoog te trekken, zodat ik me weer op haar kon richten en mijn verontschuldigingen over mijn lijf (‘Ik heb niet gedoucht, dus als je niet wilt is het oké, hoor.’). Wat ze ook zei en hoe ze me ook probeerde gerust te stellen, het hielp niets. Het hielp nooit iets, want ik doe dit al m’n hele seksleven.

Ik voel me altijd opgelaten en onzeker. Terwijl Sappho seks ademt, blijf ik met mijn achtentwintig jaar toch een beetje een pubermeisje dat al begint te giechelen bij het woord. Ik durf niet te praten over wat ik lekker vind, ik vind het niet zo nodig om klaar te komen, zolang de ander het maar naar de zin heeft. Dat je zo je seksleven begint is al verdrietig, vond Sappho, maar dat dit na al die tijd nog steeds aan de hand was? Not on her watch! Ik hoorde haar hele preek nog nagalmen in m’n hoofd: dat ik moest voelen, dat ik in het moment moest zijn, dat ik voor mezelf op moest komen. Assertief als ze is, had ze al lang en breed een plan klaar, wat ze uit de doeken deed toen we in elkaars armen lagen bij te komen – zij klaargekomen, ik weer eens niet.

‘We gaan een avond plannen die alleen om jou draait,’ kondigde ze aan. ‘Hoezo een avond plannen?’
‘Jij mag niets doen behalve genieten en voor je gaat protesteren, ik duld geen

tegenspraak. Jij gaat naar huis, schrijft je fantasieën op, mailt ze naar mij en met die fantasieën ga ik aan de slag. Het wordt de hotste avond uit je leven.’

Uit ongemak begon ik maar wat te lachen. Mijn reactie op zo’n beetje alles wat een tikkeltje uit m’n comfortzone is.

‘Nee, nou niet weglachen. Ik ben serieus. We gaan dit doen. En jij gaat mij die mail sturen.’

Na meer ongemakkelijk gelach en een kort protest stemde ik alsnog in. Ja, ik vond dit doodeng, maar aan de andere kant vond ik dat mieperige van mezelf ook maar vermoeiend. Hoe langer ik erover nadacht, hoe heerlijker het me leek om me eens een keer vrij te voelen in bed en er vol voor te gaan. En als ik dit dan ging proberen met iemand, dan met Sappho. Maar goed, nu zit ik dus hier. Met m’n opengeklapte laptop, kaarsen op m’n nacht- kastje en een playlist op de achtergrond met de veelzeggende naam ‘Sexy time’ (die overigens weinig voor me lijkt te doen). Je moet wat als je jezelf een beetje in de mood wil krijgen. De cursor op het scherm knippert agressief. Kom op, meid, geile fantasieën, bring it on. Ik weet dat je het kan. In flarden komen de fantasieën waar ik altijd op masturbeer voorbij. Durf ik dit op te schrijven? Is het idee van zo’n carrousel met geile, gore fantasieën niet juist dat die zich veilig in je hoofd afspeelt? En dat niemand er ooit achter komt wat voor pervert je eigenlijk bent? Ik bedoel, ik fantaseer echt over darkroom-achtige situaties waarin ik vastgebonden op een tafel lig met een blinddoek om terwijl er een pik in m’n mond gestopt wordt, er een vrouw aan m’n tepels zuigt en weer een ander me beft alsof diens leven ervan afhangt. Het is absoluut niet de bedoeling dat Sappho straks met acht piemels, vijf vulva’s en een paar handboeien aan komt zetten en zegt: ‘Nou, schat, ik ga je eens effe lekker verwennen.’ Sowieso liever geen piemels of penetratie, ook al kan ik wel geil worden van de gedachte. Maar wat dan wel? Ik zie de twee vrouwen voor me uit het meest sexy pornofilmpje dat ik ooit heb gezien. Ik begin te typen:

Handen strelen borsten. Tongen glijden langzaam en intens langs elkaar. Zij duwt het been van de ander de lucht in en grijpt het vast. Haar clit duwt ze eerst nog zachtjes tegen die van haar. Langzaam begint ze te rijden. Aarzelend, dan zekerder. Harder. Ze houdt het been nu zo stevig vast dat haar knokkels wit worden. Ze vinden een ritme, bewegen sneller en sneller. Er is niets anders dan dit. Haar in de war. Zweet. Gekreun.

M’n pilatesdocent. In haar legging. Ze draait de deur van de zaal op slot en kijkt me veelbetekenend aan. Ze loopt zonder twijfel op me af en duwt me tegen de muur. ‘Elke les maak je me gek. Met die kont in de lucht, dat topje dat omhoog kruipt.’ Gretige handen trekken m’n shirt kapot en masseren m’n borsten. Ze likt m’n tepels, steekt haar hand in m’n legging en voelt hoe nat ik al ben door m’n string heen. Ze trekt ’m aan de kant en laat haar vingers langs m’n lippen glijden. ‘Ik wil je. Nu.’ Door de blinddoek zie ik niks. Ik lig met m’n armen en benen wijd, vastgebonden. Er zijn handen. Ik weet niet van wie, maar ze zijn overal. Er klinkt gehijg, gekreun, gefluister: ‘Kijk haar eens weerloos liggen. Ik spuit haar vol.’ En dan, in mijn oor, terwijl mijn haar naar achter wordt gestreken: ‘Ik wil dat je me smeekt, meisje. Me smeekt om te komen.’ Bij m’n enkel begint iets te trillen. Het komt omhoog via m’n kuit, knieholte, dijbeen. Dan, zonder dat ik me erop voor kan bereiden: recht op m’n clit. Vingers glijden naar binnen. M’n mond wordt hardhandig opengetrokken en iemand commandeert me te zuigen. ‘Toe maar, sletje. Dieper.’

Nope. Nee. nee. Dit gaan we dus niet doen. No way dat iemand dit ooit te lezen krijgt. Met een rooie kop druk ik verwoed op backspace. Ik zit er wel helemaal in, dat is het niet – sterker nog, ik heb zin om Sappho te bellen en te roepen dat ze me hier en nu moet nemen – maar deze fantasieën hou ik voor mezelf. Wat zou ik nou echt met haar willen? De controle loslaten. Van tevoren niet weten wat er gaat gebeuren. Zelf niets hoeven of zelfs mogen doen. Niet bezig zijn met wat zij lekker vindt, maar het puur en alleen om mezelf laten draaien. Ik recht mijn rug, haal diep adem en typ:

Ik wil dat jij de leiding neemt.

Send.

Aanstaande vrijdag staat er om 20.00 uur een taxi voor je deur. Waar die heen rijdt, merk je vanzelf. Ik wil dat je dat zwarte, fluwelen jurkje aandoet dat je ooit voor oud en nieuw kocht. Dat ene waarbij de stof strak om je borsten en billen staat. Ik heb ook een klein cadeautje voor je. Doe het om als je durft. Ik kan niet wachten.

Ik durfde, al moest ik wel even een drempel over. In het chique doosje bij de brief van Sappho zat een dun gouden kettinkje. Ik moest drie keer kijken voordat ik snapte wat het was en hoe ik het om moest doen, maar toen ik de twee elastiekjes zag begon het te dagen. Sappho had de tepelketting besteld waarvan ik ooit geroepen had dat ik dat wel sexy vond, toen we samen op een webshop aan het loeren waren naar wat er allemaal te koop was op seksgebied. Eigenlijk een beetje voor de grap (‘Oh my god, kijk deze schaamlippen- spreider!’), maar die ketting had me niet meer losgelaten: via de nek liep die tussen de borsten van het model naar beneden. Daar splitste het kettinkje in tweeën, richting haar tepels. Beide uiteinden waren daar met een soort elastiekjes aan vastgemaakt. Een niet pijnlijke versie van tepelklemmen, geschikt voor beginners zoals ik. Toen ik de ketting om had kon ik m’n ogen niet van mezelf afhouden. Jezus Christus, wat hot. Met m’n jurkje eroverheen zag je nog wel m’n stijve tepels, maar zou een willekeurige voorbijganger niet weten dat de ketting om mijn nek eraan vastzat. Sappho daarentegen zou het meteen weten.

De taxichauffeur complimenteert me met m’n outfit. ‘Mooie avond voor de boeg, dame?’

Ik knik, maar geef verder geen antwoord, in de hoop dat de conversatie daarmee is afgerond. Om nog duidelijker te maken dat ik geen zin heb in een praatje pak ik m’n telefoon erbij. Zonder echt te kijken klik ik wat heen en weer tussen m’n apps, tot er plotseling een berichtje verschijnt: Ik hoop dat je je oortjes bij je hebt. Mijn hand glijdt in mijn jaszak. Geen oortjes. Maar waarom?

Audio aan het opnemen...

Kut.

Wat is ze nou weer van plan? Vanaf de achterbank werp ik een blik in de achteruitkijkspiegel. De chauffeur is druk met het verkeer. Zodra het voicebericht binnenkomt, druk ik mezelf nog iets verder in de hoek, met m’n telefoon zo dicht mogelijk bij m’n oor.

‘Je zit in de taxi,’ klinkt Sappho’s zachte, warme stem, ‘en vanaf nu doe je alles wat ik zeg. Ik kan me helemaal voorstellen hoe je daar zo zit, in de taxi. Je jurkje een beetje omhoog gekropen, je lippen rood gestift. Heb je je ketting om? Ik hoop het. Heb je jezelf naakt ermee in de spiegel bekeken? Staat het net zo geil als dat ik het voor me zie? Ik wil er zachtjes aan trekken en je stijve tepels zien, kussen, likken.’

Ik druk m’n benen tegen elkaar en adem diep in. Alleen die stem al.

‘Maar first things first: als de taxi zo stopt, zal het duidelijk zijn waar je verwacht wordt. Je stapt uit en gaat naar binnen. Je loopt direct door naar de bar, gaat zitten en bestelt een whisky sour.’

Als de taxi onder de brug bij het station door rijdt, begrijp ik waar Sappho op doelt. We rijden richting een hotel met fancy cocktailbar. Chic, gedimd licht, goede cocktails. Zo’n plek die regelmatig ter sprake komt (‘Daar moeten we echt eens heen!’), maar waar je uiteindelijk nooit heen gaat omdat een mens lui is.

Maar nu sta ik er klappertandend van de zenuwen voor de deur. Om mezelf even tot rust te laten komen, rits ik m’n jas open en check m’n outfit. Ik trek m’n jurkje op z’n plek – ook al heeft dat helemaal geen zin want na twee stappen is het toch weer omhoog gekropen tot aan mijn billen – en veeg een pluk haar uit m’n gezicht. Dan stap ik de donkere ruimte in. Zo zelfverzekerd mogelijk loop ik naar de bar, al heb ik het gevoel dat de ogen van iedereen in de ruimte in m’n rug branden. Ik doe een poging om met een soepele beweging m’n jas uit te trekken, maar hoe doe je dat in godesnaam een beetje sexy? Opeens ben ik me hyperbewust van mijn armen, ellebogen en schouders.

De barvrouw komt meteen mijn kant op. ‘Hoi, wat kan ik voor je inschenken?’

‘Een whisky sour, alsjeblieft.’

Als ze het drankje voor me neerzet, schuift ze tegelijkertijd met haar andere hand een papiertje naar me toe. Ze knipoogt en loopt weg.

Blijf zitten waar je zit. Kijk eens om je heen.

Daar zit ze. In pak, haar benen een beetje wijd, stiletto’s aan haar voeten, drankje in haar hand. Ze trekt haar wenkbrauwen op en knikt subtiel naar me. Ze is duidelijk in control en geniet zichtbaar van deze situatie. Met haar vinger draait ze in de lucht. Het duurt even voor ik snap wat ze bedoelt, maar dan valt het kwartje. Ik moet het briefje omdraaien.

Kijk me aan en trek je string uit.

Ik val nog net niet van m’n kruk en paniek overvalt me. Ik had al moeite met het uittrekken van m’n jas en nu moet m’n string uit?! No way, dit ga ik niet doen. Zachtjes schud ik met m’n hoofd, maar Sappho is onverbiddelijk en knikt met een grijns rond haar mond. Ik hoor haar bijna zeggen ‘O jawel, schatje.’ Schichtig kijk ik om me heen. Het is niet heel druk, de mensen om mij heen zijn vooral bezig met zichzelf. De barvrouw staat glazen te wassen aan de andere kant van de bar. Het licht is gedimd. Oké, ga ik dit doen? Ik ga dit geloof ik doen. Wiebelend op m’n kruk wurm ik de rand van m’n string onder m’n ene bil vandaan. Dan verplaats ik m’n gewicht en doe ik aan de andere kant hetzelfde. Zoals opgedragen kijk ik Sappho aan, die is helemaal in haar element en knikt aanmoedigend. Ik til m’n bovenbenen omhoog en in een snelle beweging rats ik m’n string richting m’n enkels. Twijfelend laat ik ’m eerst nog even bungelen, zal ik ’m pakken? Nee, dat valt op. En waar laat ik dat ding dan? Ik besluit ’m te laten vallen op de grond. Het is toch donker. Ondertussen pakt Sappho haar telefoon. Mijn scherm licht op.

Draai naar me toe en doe je benen een stukje uit elkaar.

Deze meid. Waar ben ik aan begonnen? Een beetje lacherig draai ik me zoals opgedragen naar Sappho toe, maar zij valt niet uit haar rol. Ze kijkt serieus. Geil. Gulzig. Alles tegelijk. En ze blijft me ook zo aankijken tot ik niet anders kan dan erin meegaan. Zonder haar blik los te laten open ik lichtjes m’n benen. De spanning giert door m’n lijf. Ik sta helemaal aan. Sappho staat op. Ze ziet er nog heter uit dan ik dacht. Onder haar colbertje draagt ze niks. De welving van haar borsten is nog net te zien.

Ik voel m’n gezicht rood worden met elke stap die ze dichterbij komt.

Sappho draait m’n kruk zo dat ik weer met m’n gezicht naar de bar zit. Ze gaat achter me staan. ‘Heel goed, schatje,’ fluistert ze in mijn oor. Ze kust mijn nek. ‘Ik zie dat je je ketting om hebt gedaan.’ Plagend wrijft ze kort over m’n stijve tepels. Ik wil reageren, maar krijg er de kans niet voor. Haar handen zitten alweer in mijn opgestoken haar en voor ik het weet hangt het los. Met beide handen glijdt ze erdoorheen. Ze laat een spoor van kippenvel na. M’n nek, m’n schouders, m’n bil, m’n bovenbenen. Langzaam trekt ze mijn strakke jurkje omhoog, tot ik bijna naakt op de barkruk zit. ‘Hoe vind je het nou, dat ik de leiding neem?’ Haar hand glijdt naar de binnenkant van m’n dijbeen, heel langzaam richting m’n vulva, maar net voordat ze die raakt houdt ze stil. Met haar andere hand schuift ze op de bar een kamersleutel voor m’n neus. ‘Je bent de hele nacht van mij.’ Ze grijpt me bij m’n heupen, duwt me van m’n kruk en begeleidt me richting het gangetje waar de lift is. We zijn de enigen die staan te wachten en Sappho grijpt haar kans. Met haar vinger volgt ze m’n ketting via m’n nek naar beneden tussen m’n borsten. Als de lift er is, drukt Sappho op de knop voor de zesde verdieping en duwt me dan ruw tegen de spiegel aan. ‘Nu heb ik je voor mezelf.’ De deuren glijden dicht. Haar handen zijn overal.

Net voor de deuren zich écht sluiten, steekt er iemand een arm naar binnen: ‘Ho, wij willen ook graag mee!’ Een keurig stel op leeftijd stapt in. ‘Goedenavond,’ zegt Sappho zonder blikken of blozen. Ze zet een stap opzij. Met rode wangen staar ik naar de grond. De meneer glimlacht vriendelijk en drukt op de knop voor de vierde verdieping. Zwijgend wachten we tot de lift in beweging komt. Opeens duikt Sappho naar de grond, vlak onder m’n jurk.

‘Wat doe je?’ sis ik.

Sappho maakt oogcontact en werpt me een uitdagende blik toe. ‘Even m’n veters strikken, hoezo?’

Verdwaasd kijk ik naar haar hoge hakken. Sappho grijnst en kijkt opzichtig onder m’n rokje. Ze neemt haar tijd. Er gaat een rilling door m’n lijf. Mijn god, wat doet die vrouw met me? Tegen m’n eigen verwachting in zet ik m’n benen iets verder uit elkaar. Dit is het moment waarop ik m’n giechelende zelf aan de kant zet. Ik ga dit doen. This is happening. En ik ga er vol voor.

De lift stopt. We zijn op de vierde verdieping en het stel stapt uit. De deuren gaan weer dicht en Sappho zit nog altijd op één knie net te doen alsof ze haar veters strikt. Haar handen glijden vanaf mijn enkels omhoog. Verder, verder, verder. Als ze bij de stof van m’n jurkje aankomt, schuift ze die langzaam omhoog. Ik hap naar adem. Ze schuift de stof over mijn billen heen. Ik sta halfnaakt in de lift. Sappho houdt haar mond voor m’n clit en kust me er net boven. pling.

Sappho staat op, trekt m’n jurkje weer over m’n bil, pakt me bij de hand en trekt me de lift uit. Op de gang word ik tegen de muur geduwd. Ze steunt met haar linkerhand tegen de muur en grijpt mijn kin met haar duim en wijsvinger vast. Zonder aarzelen drukt ze haar lippen op mijn mond. Ze bijt op m’n onderlip. Eerst zachtjes, dan harder, gulziger. Ik laat m’n tong tussen haar lippen glijden en knoop Sappho’s colbertje open, waar inderdaad niets onder zit. Ik grijp haar zachte, ronde borsten en onderdruk de neiging om mijn gezicht erin te begraven. Met m’n duim wrijf ik over een tepel, die daar meteen op reageert. Terwijl we intens staan te tongen, beweeg ik m’n hand naar beneden, richting de knoop van Sappho’s broek.

‘Nee, nee.’ Ze grijpt m’n hand en met open colbertje trekt ze me de gang door richting de juiste kamer. Terwijl ze het pasje voor het slot houdt, trekt ze mij tegen haar rug aan. Ze draait haar hoofd mijn kant op voor een zoen. Haar hand zoekt een weg onder m’n jurkje naar mijn vulva.

‘Hmm,’ zegt ze met een halve grijns op haar gezicht, ‘daar gebeurt wel iets.’

Ik druk Sappho’s hand nog wat harder tegen mijn vulva, m’n benen klem ik tegen elkaar. Ik wil meer. Nog nooit ben ik zó opgewonden geweest. Ik wil haar.

Met nog steeds die grijns op haar gezicht wurmt Sappho haar hand los en gaat de kamer in. Uitdagend neemt ze plaats op het voeteneinde van het bed. Ze leunt een beetje achterover, waardoor haar colbertje openvalt. Haar hak- ken heeft ze uitgeschopt, haar benen zijn gespreid. Heel even is het stil, we kijken elkaar aan. Ik snap wat ze wil. Ik haak m’n vinger onder het bandje van m’n jurk en trek het naar beneden over m’n schouder. Sappho knikt langzaam. Ik voel me zelfverzekerd, weet wat ik doe. Ik heb zin om haar net zo wild te maken als dat zij mij maakt. M’n andere bandje laat ik nu ook zakken. ‘Rustig,’ zegt Sappho. ‘Ik wil je helemaal in me opnemen.’ Oké, ze wil een show? Dan krijgt ze er een. Ik ga met m’n handen door m’n haar en beweeg ze via m’n nek naar beneden. Ik volg het kettinkje naar beneden en knijp zachtjes in m’n tepels.

Sappho bijt op haar lip.

Ik wrijf langs m’n jurk, trek de onderkant een stukje omhoog, laat een beetje van m’n schaamhaar zien en trek ’m weer omlaag. Alles tergend langzaam. Ik geniet van het gevoel van m’n eigen handen over m’n lijf en sluit kort m’n ogen om erin op te gaan. Als vanzelf zet ik mijn vingers links en rechts stevig in de huid van de binnenkant van m’n dijen, onder m’n rokje en vanaf daar beweeg ik ze weer naar boven. Langs m’n buitenste vulvalippen. Bij m’n venusheuvel komen ze samen. Ik kroel even zacht door de haartjes en laat dan één hand naar beneden glijden, tussen m’n binnenste vulvalippen. Ik ben nat. Als ik nu verderga kom ik klaar, maar dat wil ik nog niet. Ik open m’n ogen weer en zie Sappho gebiologeerd naar me kijken. Haar mond een stukje open, haar hand rond haar borst. Haar blik is niet anders te omschrijven dan bloedjegeil. Dat ik dit bij haar opwek, dat ik nu de controle heb, voelt onvoorstelbaar goed. Die jurk moet nu uit. Zo snel mogelijk. Ik grijp de rits aan de zijkant en trek ’m in één beweging naar beneden. O nee, rustig was de opdracht. Ik haal m’n armen door de bandjes en stroop de jurk centimeter voor centimeter van m’n lijf. Nu gaat Sappho eindelijk zien hoe sexy die ketting me staat. Haar ogen worden groot zodra m’n borsten te zien zijn. Ik rol het jurkje naar beneden over m’n buik, verder, langs m’n benen, tot het op de grond valt. Daar sta ik dan voor Sappho. Op m’n hakken, met alleen nog m’n tepelketting om.

Sappho komt naar voren. Ze grijpt me bij m’n kont en neemt het tepelkettinkje dat tussen mijn borsten hangt in haar mond. Met haar tanden geeft ze er een rukje aan. De elastiekjes trekken strakker rond m’n tepels. Het tintelt door tot in m’n clit. Weer een rukje. Ik kan niet anders dan met Sappho meebewegen, waardoor ik met mijn knieën tegen het bed kom te staan. Ze laat het kettinkje los en schuift zichzelf naar achter om plaats voor me te maken. Ik tik m’n hakken uit en kruip op m’n knieën naar voren. Haar borsten, ik kan aan niets anders denken. Ik wil ze vastpakken, likken, in haar tepels bij- ten en ze in brand zetten. Alsof Sappho mijn gedachten kan lezen duwt ze haar borsten in mijn gezicht. Ik kus, ik lik, ik zuig. Ze kreunt en laat me mijn gang gaan, maar niet voor lang. Zachtjes duwt ze me terug, zodat ik voor haar zit, met mijn billen leunend op mijn hielen. Haar handen glijden achter m’n kont en met een flinke tik dwingt ze me omhoog. In een uitdagende pose zit ik voor haar. Ik leun op m’n knieën en m’n benen staan een stukje uit elkaar, waardoor ze een goed uitzicht heeft op m’n hele lijf. Ze pakt m’n hand en likt langs m’n wijs- en middelvinger terwijl ze m’n blik niet loslaat. Dan neemt ze beide vingers helemaal in haar mond, zuigt eraan en draait er rondjes omheen met haar tong. Daarna brengt ze m’n hand naar m’n vulva en legt m’n natte vingers tegen m’n clit. Met de palm van haar hand duwt ze zachtjes tegen m’n vingers aan. Langzaam begint ze rondjes te draaien.

‘Doe maar,’ zegt ze, en ze trekt haar hand weg.

Een seconde lang vind ik het weer even spannend, maar ik doe toch wat ze zegt. Mijn wijsvinger leg ik aan de ene kant van m’n clit, mijn middelvinger aan de andere kant. Ik duw ze omlaag, langs m’n binnenste vulvalippen, die nat en opgezwollen zijn, en beweeg ze dan weer omhoog, tot naast m’n clit. Omlaag en weer omhoog. Omlaag en weer omhoog. Ik ga op in het ritme. Sappho knoopt haar broek open en laat haar hand erin verdwijnen. Ik kijk naar haar. Hoe haar hand onder de stof van haar broek op en neer gaat. Mijn ogen glij- den over haar zachte buik, haar borsten, haar mond. Ik kijk diep in haar donkere ogen en verdwijn erin. Er is even niets behalve dit. Wij. Mijn hoofd is leeg, ik voel alleen. M’n vingers draaien rondjes over m’n clit.

Sappho komt overeind. ‘Je bent zo lekker, ik kan niet van je afblijven.’ Ze grijpt m’n billen, haar vingers klauwen zich hardhandig een weg omhoog langs mijn rug. Ze drukt haar lippen ruw op de mijne en we tongen gulzig. Ze bijt in m’n nek en hijgt: ‘Ga door.’ Haar grip wordt nog steviger. Mijn vingers blijven rondjes draaien en ik kreun. God, wat is dit geil. Sappho sabbelt aan m’n oorlelletje, geeft nog een rukje aan het kettinkje.

‘Ik ga komen,’ zeg ik kreunend en ik laat m’n hoofd naar achter vallen.

‘Doe maar.’ Sappho houdt me stevig vast en blijft in een steady ritme aan het kettinkje trekken. Elke ruk brengt me dichter bij mijn orgasme. Er is geen weg meer terug. Ik moet komen. Ik gá komen. Nu. En ik geef me over aan dat heerlijke, allesomvattende gevoel. Mijn lichaam spant zich aan en schokkend kom ik klaar in haar armen. Ontlading.

Lachend laat ik me op bed vallen. Sappho ploft naast me neer. ‘Oh my god,’ zeg ik zuchtend, ‘dat was zó... Jezus, wat was dat intens.’

‘Je deed het toch echt helemaal zelf.’

Ik ga boven op Sappho zitten en kijk haar uitdagend aan. ‘Ik ben nog niet klaar.’

‘Maar vandaag draait om jou.’

Smekend kijk ik haar aan en ik zet m’n beste pruillipje op. ‘Ah toe, please?’ Sappho lacht en laat haar hoofd met een zucht in het kussen vallen. ‘Vooruit dan maar.’ Ik kruip naar beneden en schuif haar broek over haar billen. In haar rode kanten onderbroek zit een natte vlek, waar ik m’n tong langs laat gaan met een lange haal. ‘Hier gebeurt duidelijk ook wat,’ zeg ik zelfvoldaan. Met m’n tanden trek ik een paar keer aan het strikje boven aan haar onderbroek, zodat de stof tegen haar clit schuurt. Sappho trekt het niet langer. Ze schopt haar broek uit en pakt haar onderbroek vast om die ook omlaag te trekken.

‘Rustig,’ zeg ik quasistreng. Ik pak haar polsen vast en leg ze boven haar hoofd. ‘Die blijven daar.’ Sappho doet haar ogen dicht en geeft zich over. Tergend langzaam stroop ik haar onderbroek naar beneden. Mijn vingertoppen strelen langs haar enkels, kuiten, haar bovenbenen, de binnenkant van haar dijen en daar duw ik haar benen verder uit elkaar. Wat is ze mooi. Ik streel langs haar lippen, eerst langs de buitenste, dan langs de binnenste. Ik neem m’n tijd. Zo nat, zo geil. Ik kus haar venusheuvel.

‘Stop met plagen, lik me.’

Ik grijns en doe wat me wordt opgedragen. Met grote halen lik ik haar dijen en werk ik langzaam naar binnen. Het geheim bij Sappho is een zachte, ontspannen tong gebruiken. Ik leg ’m vol op haar clit. Sappho begint te kronkelen. Terwijl ik blijf likken steek ik een vinger bij haar naar binnen, haar clit is zo opgezwollen dat ik haar zachte, sponzige plekje zo gevonden heb.

‘Ja,’ zegt Sappho kreunend.

Ik laat nog een vinger naar binnen glijden en duw met beide tegen dat gevoelige plekje aan. Ik voer het ritme op, begin ook sneller te likken en Sappho grijpt aan beide kanten van haar hoofd haar kussen vast.

‘Fuck, wat lekker!’ roept ze. ‘Niet stoppen, please, niet stoppen.’

Ik blijf doorgaan waar ik mee bezig ben. Het duurt niet lang meer. Haar rug kromt zich en ze komt bijna helemaal omhoog terwijl ze kreunend klaarkomt. Ze trekt m’n hoofd omhoog en lachend kust ze me. ‘Ik herken je bijna niet meer, maar I like it.’ Ik lach tevreden.

‘Ik ga even plassen, schatje.’ In de badkamerspiegel kijk ik mezelf in de ogen. Wow. Wie is die vrouw? Ze straalt, is een en al zelfverzekerdheid en er speelt een tevreden lachje rond haar mond. Lekker wijf, denk ik trots.

Als ik terug in bed kruip, ligt Sappho met haar telefoon in haar hand.‘Wat doe je?’ vraag ik. Met een overdreven gebaar tikt Sappho op het scherm. ‘Send!’ zegt ze, en ze kijkt me aan met een veelzeggende blik. ‘Mijn fantasie zit in je inbox.’